Меню Закрити

Студенти ТНМУ організували благодійний віденський бал

У Тернополі минулого тижня відбувся благодійний віденський бал. Цього року ініціаторами заходу стали студенти Тернопільського національного медичного університету імені І.Горбачевського. До організаційного комітету увійшли Ярина Степанюк, Анастасія Бойко, Тетяна Степанюк, Юлія Валігура, Яна Чайка.  Допомагали їм у цьому студентки ТНМУ Наталія і Марія Касьян.

Для учасників балу організатори підготували цікаву програму. Спершу п’ять танцювальних пар представили всім присутнім вишуканий віденський вальс. Упродовж місяця студенти ТНМУ готували цей сюрприз спеціально з нагоди балу.

 

Гості заходу мали можливість не тільки насолоджуватися майстерним виконанням танцю, а й спробували освоїти віденський вальс. Майстер-клас з вальсу та танго для всіх бажаючих провели Інна Гевал і Денис Коростіль.

Також для відвідувачів балу підготували концертну програму. З творчими номерами виступили студенти ТНМУ Кобі Кунту-Бланксон, Хуберт Мікоша, Ксенія Олійник, Крістіна Глущенкова, Діана Качан. Музичний супровід забезпечував Галицький муніципальний камерний оркестр. Ведучими заходу були Наталія Петрова і Олег Кривий.

Під час балу відбувся благодійний аукціон. Одним з головних лотів на заході було чаювання з ректором Тернопільського медичного  університету, професором Михайлом Кордою. Організатори заходу кажуть, що таким чином хотіли створити святкову атмосферу для відвідувачів балу та допомогти тим, хто дійсно цього потребує. Для дітей з гематологічного відділення Тернопільської міської дитячої лікарні майбутні лікарі передадуть майже 50 тисяч гривень.

Наприкінці балу було обрано короля і королеву цього вечора, ними стали Василь Василовський та Анастасія Доманюк. Найкращою парою балу стали Вадим Буратинський та Валерія Петренко.

Міський голова Тернополя Сергій Надал завітав на цей благодійний захід з метою підтримати ініціативу студентів. Він відзначив активістів і меценатів балу подяками міської ради.

Від імені ректора ТНМУ, професора Михайла Корди всіх учасників балу привітав проректор з наукової роботи, професор Іван Кліщ.

Оргкомітет віденського балу висловлює щиру вдячність адміністрації ТНМУ, а також всім, хто відгукнувся на заклик студентів допомогти маленьким пацієнтам. Майбутні лікарі дякують керівництву і колективам ТРЦ «Подоляни», ТОВ «Галичина Ласунка», клініки Стахіва, підприємству «Jolly Ukraine», мережі лікувально-діагностичних центрів «Румед», клініці дерматології та косметології «Art Clinique», магазину «My apple style», мережі ресторанів Файного міста, студії вишиванок «Від щирого серця», магазину багетів і вишивки «Ramas», кав’ярні «Rivolta», приватного клубу «Лисий», барбер-шопу «ДАО», Старотарнопільської ресторації «Леліва», «One Models School», ПП «Матла», підприємства з доставки питної води «Роксана», мережі ювелірної біжутерії «Katrin Sh Kredo», «Maliha-epil-Lounge».

Прес-секретар ТНМУ Яніна Чайківська.

Світлини Миколи Василечка.