Меню Закрити

Студенти ТНМУ долучилися до заходу з нагоди Дня боротьби з ВІЛ/СНІД

З метою популяризації здорового способу життя 26-27 листопада 2019 року на базі Тернопільського коледжу харчових технологій і торгівлі було проведено інтерактивний захід з профілактики поширення ВІЛ-інфекції під назвою «Маршрут безпеки».

На фото студенти-медики 214 групи ІІ курсу спеціальності «Лікувальна справа» (зліва направо): Коросіль Денис, Кашуба Тарас та Багхері Данте Влад.

Студенти-медики ІІ курсу 214 групи (Коросіль Денис,Багхері Данте Влад, Кашуба Тарас), очолювані проф.Вадзюком С.Н. та доц. Ратинською О.М. ознайомили студентів коледжу зі статистикою ВІЛ-інфікованих в Україні та світі, шляхами передачі інфекції, засобами захисту від можливого інфікування та засобами попередження небажаної вагітності.

На фото студенти-медики 214 групи ІІ курсу спеціальності «Лікувальна справа» (зверху вниз): Коросіль Денис, Кашуба Тарас та Багхері Данте Влад.

Під час заходу студенти коледжу пройшли інтерактивний «Маршрут безпеки», в якому знайшли відповіді на запитання щодо ВІЛ/СНІД та набули практичних навичок, вирішуючи проблемні ситуації.