Меню Закрити

Стань Святим Миколаєм для тих, хто його чекає!

Наближається цикл зимових свят – і ось 4 грудня студенти та викладачі ТНМУ, які є учасниками волонтерського руху «Miserecodia», вирушили до Тернопільського обласного навчально-реабілітаційного центру, який знаходиться  на вулиці Братів Бойчуків, 6. Тут завжди раді нашим волонтерам. Стати помічником Святого Миколая міг будь-який студент.

До команди долучилися викладачі, зокрема Кадобний Т.Б., Кравчук Л.В., Горкуненко А.Б., Багрій-Заяць О.А., а також  студенти Опер Тетяна, Бучко Андріана, Бутова Катерина, Пиндик Владислав, Купрата Тетяна, Надкевич Анастасія, Сторощук Діана, Мехедок Олександр, Сеник Яна, Волинець Марта. Також помічниками Святого Миколая були викладач Майхрук З.В з кураторською групою ММ-107 (Оплети Ольги, Парія Максима, Юркової Вікторії, Благуляк Валерії, Матіск Марії, Флінта Ярослава, Майхрука Ігора) і студентка групи ММ-411 Майхрук Христина.

Вечір відбувся у дружній атмосфері, де дітки розповідали про свої нові досягнення від моменту нашої останньої зустрічі. Говорили по те, як хлопці і дівчата беруть участь в різних танцювальних конкурсах, як дівчатка беруть участь к показі мод, як одна з учениць регулярно бере участь у всеукраїнських змаганнях з пауерліфтингу, де на днях здобула 1 місце серед дітей і 2 серед дорослих. Ми пишаємось ними і надихаємось їхньою мужністю і талановитістю.

Незабули ми й про подарунки , а зокрема про різні солодощі, фрукти, іграшки, канцелярське приладдя та костюми.

Інформацію подала Опер Тетяна.