Меню Закрити

Студенти ТНМУ отримали подяки Тернопільської міської ради

Напередодні Дня місцевого самоврядування, який традиційно відзначають 7 грудня, та з нагоди Міжнародного дня волонтера і Дня Збройних сил України в Українському Домі  «Перемога» відбулася урочиста церемонія нагородження та святковий концерт.

Міський голова Сергій Надал вручив нагородні знаки, подяки та цінні подарунки тернопільським волонтерам, військовослужбовцям ЗСУ, учасникам бойових дій… Грамоти і подяки отримали також номінанти премії імені Володимира Лучаківського та волонтери і студенти Тернопільського медичного університету, які організували у Тернополі багодійний віденський бал та зібрали майже 50 тисяч гривень на допомогу дитячому онкогематологічному відділенню.

Нагородний знак міського голови отримали керівник Центру виховної роботи та культурного розвитку Марта Руденко, студенти медичного факультету Ярина та Тетяна Степанюк. Подяки і цінні подарунки вручили студентам Анастасії Бойко, Юлії Валігурі, Яні Чайці, Олегу Кривому, Наталії Петровій, Сергію Калмазану. Номінантами премії імені Володимира Лучаківського стали Дарина Шандрук, Юлія Бандрівська, Артем Маланчук.

Прес-секретар ТНМУ Яніна Чайківська.

Світлини Миколи Василечка.