Меню Закрити

Відбулося планове засідання ректорату ТНМУ

Планове засідання ректорату Тернопільського національного медичного університету імені І.Горбачевського відбулося 9 січня 2020 року під головуванням ректора ТНМУ, професора Михайла Корди.

Кандидат біологічних наук, заступник директора центру виховної роботи та культурного розвитку Христина Курило доповіла про матеріальне забезпечення студентів-сиріт і студентів, вихідців з радіоактивно-забруднених територій.

Про стан кадрового забезпечення англомовного навчання на кафедрах поінформувала голова комісії – професор Ганна Сатурська.

Про патентну і ліцензійну діяльність науково-педагогічних працівників доповів керівник патентно-інформаційного відділу – доцент Андрій Павлишин.

Голова комісії з перевірки – професор Лариса Федонюк ознайомила всіх присутніх зі станом навчально-методичного забезпечення та якістю навчально-методичних матеріалів, розміщених у СДО Moodle, кафедри педагогіки вищої школи та суспільних дисциплін.

Про стан навчально-методичного забезпечення та якість навчально-методичних матеріалів дисциплін дистанційної форми навчання ННІ медсестринтва, які викладаються на кафедрах патологічної фізіології та патологічної анатомії з секційним курсом та судовою медициною, доповіла голова комісії з перевірки – професор Наталія Волкова.

 

Прес-секретар ТНМУ Яніна Чайківська.

Світлини Миколи Василечка.