Меню Закрити

Відбулося планове засідання ректорату ТНМУ

Планове засідання ректорату Тернопільського національного медичного університету 6 лютого 2020 року відбулося під головуванням проректора з науково-педагогінчої роботи, професора Аркадія Шульгая.

 

Про роботу навчально-наукового відділу незалежного тестування знань студентів доповіла в.о. начальника навчально-наукового відділу незалежного тестування знань студентів, доцент Євгенія Дмухальська.

З результатами виконання фінансування за 2019 рік всіх присутніх ознайомила заступник ректора з економічних питань Олеся Члек.

Про роботу відділу міжнародних зв’язків прозвітувала керівник відділу, доцент Наталія Лісничук.

Про матеріально-технічне забезпечення та організацію навчального процесу на кафедрах стоматологічного факультету доповіла  голова комісії з перевірки, професор Катерина Посохова.

Про стан навчально-методичного забезпечення та якість навчально-методичних матеріалів, розміщених у СДО Moodle, кафедри педагогіки вищої школи та суспільних дисциплін доповіла голова комісії з перевірки, професор Лариса Федонюк.

Про стан навчально-методичного забезпечення та якість навчально-методичних матеріалів дисциплін дистанційної форми навчання ННІ медсестринства, які викладаються на кафедрах патологічної фізіології та патологічної анатомії з секційним курсом та судовою медициною, поінформувала голова комісії з перевірки,  професор Наталія Волкова.

Про стан наповненості та результати оновлення навчально-методичних матеріалів на кафедрах медичного факультету доповів голова комісії, доцент Олександр Сусла.

Прес-секретар ТНМУ Яніна Чайківська.

Світлини Миколи Василечка.