Меню Закрити

Студенти ТНМУ вчили малечу доглядати за зубами

Добрі вчинки роблять нас щасливішими і навіть здоровішими. Вважається, що добро завжди віддається сторицею і приносить душевну рівновагу.

Є також люди, які допомагають діткам з особливими потребами; діткам, які не мають батьків та проживають у дитячих будинках. Такі діти особливо потребують людського добра та тепла.

Це теж добрі справи для людей, які потребують підтримки та допомоги. Чим більше в нашому світі добра, тим менше буде зла. У всьому світі має бути рівновага між добром та злом. Під час військових дій, стихійних явищ, техногенних катастроф у людей особливо загострюється відчуття відповідальності та потреба творити добро. Потрібно з раннього дитинства вчити дітей робити добрі справи безкорисливо та незалежно від обставин.

Саме тому студенти нашого університету 6-ї групи третього курсу стоматологічного факультету в рамках загальноуніверситетського руху «Misericordia», науково-краєзнавчої студії «Терполяни» відвідали Тернопільський обласний навчально-реабілітаційний комплекс на вулиці Братів Бойчуків, 6. Студенти-волонтери провели пізнавальний урок на тему «Профілактика карієсу та гігієна ротової порожнини» з дітками 1-2 класів. Метою уроку було пояснити дітям,. як правильно чистити зуби, доглядати за гігієною порожнини рота та запобігти утворенню карієсу.

Кожен учень на завершення отримав подаруночки за активну участь і гарне засвоєння матеріалу.

Коли бачиш людей, які творять добро, і нічого не чекають за свої справи натомість, хочеться вірити, що добро таки переможе у світі. Помічайте хороше, робіть хороше, і воно вам повернеться сторицею.