Меню Закрити

У ТНМУ оголошено онлайн-конкурс «Вірш у вишиванці»

У зв’язку з наближенням свята Дня вишиванки та з метою дотримання умов карантину студенти Тернопільського національного медичного університету імені І.Горбачевського вирішили у цікавий спосіб вшанувати українські традиції та провести цей час цікаво, поринувши у розмаїття поезії. З цією метою вони оголосили онлайн-конкурс «Вірш у вишиванці». Нагадаємо, що в ТНМУ доброю традицією стало вшановування української вишиванки.

Головним правилом конкурсу є декламування у вишиванці. Кожен учасник повинен надіслати своє відео на електронну пошту pressluzba@tdmu.edu.ua Обов’язково вказати назву твору та авторів і бути одягнутим у вишиванку. Всі відео будуть опубліковані на ютуб-каналі ТНМУ та офіційній сторінці університету в Інстаграмі. Переможець буде обраний відповідно до кількості вподобань відео (при цьому будуть чітко стежити за чесністю голосування).

Вибір вірша є абсолютно вільним. Організатори конкурсу допускають навіть декламування свого авторського твору. Немає обмежень щодо мови, авторів, обсягу творів. Проте обов’язковим є дрес-код – вишиванка. Допускається декламування різними учасниками однакового вірша.

Ініціатори заходу підготували для переможців символічні подарунки. Про них ви дізнаєтеся згодом.

Завершення конкурсу – 25 травня 2020 року. Відео з читанням вірша буде розміщено у день його надсилання. Після завершення карантину відбудеться нагородження переможців.

До оргкомітету конкурсу увійшли Михайло Якимчук (стоматологічний факультет, 5 курс), Марія Смєшкова (медичний факультет 2 курс), Оксана Мельничук (медичний факультет 2 курс), Іванна Регалова (фармацевтичний факультет, 3 курс), Мухамед Шумаель Кхан (факультет іноземних студентів, 3 курс), Аліна Голенко (фармацевтичний факультет , 2 курс), Максим Лисюк (стоматологічний факультет, 2 курс), Олександра Божук (медичний факультет, 1 курс).

Стежте за нашими новинами і підтримуйте учасників конкурсу.

Прес-секретар ТНМУ Яніна Чайківська.