Меню Закрити

У ТНМУ відбулася онлайн конференція «Pan a pandemic»

Нещодавно відбулася щорічна конференція, яку організовують на кафедрі мікробіології, вірусології та імунології ТНМУ для студентів факультету іноземних студентів (відповідальна – доцент Олена Покришко). Зважаючи на те, що студенти цього семестру навчаються дистанційно у зв’язку з карантинними заходами з метою зупинити поширення COVID-19, цю конференцію також провели онлайн. Тему обрали відповідно до сьогодення «Pan a pandemic». Студентам було запропоновано зробити доповіді про інфекційні захворювання, збудники яких призвели до розвитку епідемій та пандемій упродовж останніх 200 років.

Приємно відзначити, що студенти активно відгукнулися на оголошення – 19 майбутніх лікарів 1-4 курсів презентували свої роботи викладачам кафедри. Кожен зі студентів обирав один з варіантів участі: необхідно було зробити презентацію у ppt форматі з голосовим поясненням до слайдів або ж доповісти на обрану тему під час Zoom конференц-зустрічі з викладачами кафедри. Найактивнішими виявилися другокурсники. Викладачі заслухали доповіді про епідемії чуми, які відбувалися в Індії, холери, хвороби Ебола, Іспанського грипу, COVID і SARS.

Відповідальність за організацію конференції взяв на себе Праджвал Гангаппа Тіппаннава (242-MI), який справився з поставленими завданнями на відмінно.

Від імені викладацького складу кафедри мікробіології, вірусології та імунології висловлюєо щире захоплення студентами, які підготували цікаві і змістовні доповіді: Shivam Yadav (359-MI), Darshit Nileshbhai Thakar (243-MI), Праджвал Гангаппа Тіппаннава (242-MI), Kumar Raj (452-MI), Amit Kumar (452-MI), Miraj Jiwakhan (238-MI), Nitin Kumar Katheria (332-MI), Muhammad Talha (130-MI),  і презентації: Bhaskar Kiran  (265-MI), Rupesh Sharma (276-MI), Aditya Narayan Pandey (261-MI) & Kushal Amrutlal Chudasma (273-MI), Bhavnani Harsh (141-MI), Arjun Agarwal (141-MI), Shahpatel Soham Gaurangkumar (141-MI), Mahima Zalpure (267-MI), Devanagudi Srinivas Rohan Gowda (265-MI), Asfiya Shakoor (253-MI), Devarajulu Mariyappan (140-MI), Shweta Singh (236-MI).

Приємно було відчувати прагнення наших студентів до глибоких знань, адже вони всебічно опрацювали матеріал з обраної теми і отримали досвід публічного виступу.