Меню Закрити

Вітання ректорату ТНМУ з нагоди Дня медичного працівника

Шановні колеги!

Щиро вітаємо вас з професійним святом — Днем медичного працівника!

Щоденна праця медика – взірець поєднання самовідданості та фаховості, милосердя та відповідальності, піклування та рішучості. Професія медика не знає свят і вихідних, вимагає великого терпіння, мужності, душевної чутливості.

Медицина – давня наука, а лікар – почесна, гідна поваги, благородна, і разом з тим дуже відповідальна професія. Ви охороняєте наше здоров’я, лікуєте, допомагаєте з’явитися на світ новим життям, проводите профілактику захворювань. Люди приходять часто не тільки за лікарською допомогою, але й за розумінням і співчуттям. Добре слово, помножене на досвід і знання медика, – запорука успіху в роботі.

Щиро бажаємо вам, щоб у вашому житті було більше щастя і радості, світлих перспектив, міцного імунітету від хвороб, щоб вас ніколи не підводило власне здоров’я. Будьте завжди переможцями у боротьбі за життя і здоров’я людини.

Нехай здійснюються мрії і задуми, а віра та оптимізм будуть вірними супутниками. Хай усе добро, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею! Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю!

Ректорат ТНМУ.