Меню Закрити

Про допомогу ТНМУ у подоланні пандемії

Тернопільський національний медичний університет імені І.Горбачевського є учасником Українсько-швейцарського проекту «Розвиток медичної освіти». Два роки тому наш виш виграв конкурс на участь у цьому проекті у двох напрямках – загальна практика та сімейна медицина і навчання медсестер. Проект започаткований Швейцарським інститутом тропічної медицини та громадського здоров’я за підтримки Швейцарської агенції з розвитку та співробітництва. Основним його завданням є допомога університетам у впровадженні освітніх інновацій в рамках реформи медичної освіти МОЗ України. Він спрямований на медичні університети, де здобувають освіту майбутні лікарі загальної практики та сімейної медицини, а також керівники закладів, у яких надається первинна медична допомога. Також проект розрахований на медичні освітні інституції для медсестер – училищ, коледжів, факультетів, інститутів медсестринства.

Нещодавно в рамках проекту вийшов другий випуск вісника про діяльність партнерських установ. У цьому виданні є новини і про активну діяльність ТНМУ під час подолання пандемії. Ознайомитися зі змістом вісника і прочитати корисну інформацію можете у прикріпленому файлі  Вісник Проєкту_квітень-червень 2020Project newsletter_April-June 2020.

Також цього разу керівники проекту підготували спеціальний випуск вісника про партнерську ініціативу зі створення онлайн-курсу «Медична допомога в період пандемії COVID-19».

Прес-секретар ТНМУ Яніна Чайківська.