Меню Закрити

ТНМУ оголошує конкурс серед викладачів для участі у програмах мобільностей ERASMUS+

ТНМУ, будучи учасником програми Erasmus+ у партнерстві з університетом Арістотеля у Салоніках (Греція), оголошує конкурс серед викладачів для реалізації ряду мобільностей. Дана програма надає можливість викладачам університету читати лекції або ж пройти короткострокове стажування на теренах університету Арістотеля у Салоніках. Усі кошти на витрати, пов’язані з даними мобільностями, покриватимуться стипендією Виконавчого агентства ЄС з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури (ЕАСЕА). Кожна з мобільностей триватиме 5 робочих днів та повинна бути реалізована у період з 1.02.21 по 30.06.21 р.

Викладачів, які бажають взяти участь у конкурсі з відбору стипендіатів програми Erasmus+, прохання подати до 10.11.20 р. у відділ міжнародних зв’язків такі документи:

  • A CURRICULUM VITAE (CV) in Europass format;
  • сертифікат про рівень володіння англійською мовою;
  • перелік публікацій за останні 5 років, у т.ч. в наукових журналах, які включені у наукометричні бази Scopus та Web of Science Core Collection;
  • сертифікати, що підтверджують участь у міжнародних програмах  впродовж останніх 5 років (стажування, семінари, курси, конференції, залучення до освітніх і наукових проектів).

Відбір кандидатів для реалізації мобільностей здійснюватиме конкурсна комісія на підставі “Положення про конкурсний відбір педагогічних, науково-педагогічних, наукових та адміністративних працівників для участі в програмах академічної мобільності”. Ознайомитися з даним положенням можна за лінком https://interdep.tdmu.edu.ua/istoria-kafedri/%D0%BF%D1%80%D0%BE-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%BA%D1%83%D1%80%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%B9-%D0%B2%D1%96%D0%B4%D0%B1%D1%96%D1%80-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%86%D1%96%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D1%96%D0%B2.

Після відбору номінантів на базі ТНМУ їх кандидатури будуть надіслані у Erasmus+ офіс університету Арістотеля у Салоніках. Остаточне рішення щодо виділення стипендій номінантам ТНМУ буде прийняте Комітетом з оцінки кандидатів ЕАСЕА.

З повагою відділ міжнародних зв’язків ТНМУ.