Меню Закрити

Юрій Тугаров: «Дуже люблю свою роботу!»

26 січня 2021 року в бібліотеці Тернопільського національного медичного університету імені І.Горбачевського відбулася зустріч з лікарем ортопедом-травматологом вищої категорії Юрієм Тугаровим. Таким чином було започатковано цикл зустрічей «Випускники ТНМУ гордість університету».

Юрій Тугаров – наш випускник і земляк. Народився 5 вересня 1978 року в  Ланівцях. Після закінчення 9-го класу загально освітньої школи навчався в Чортківському медичному училищі. Працював завідувачем фельдшерсько-акушерського пункту в одному з сіл району. З відзнакою закінчив Тернопільську державну медичну академію. Пізніше навчався у магістратурі. Працював асистентом кафедри ортопедії та травматології. Проходив стажування у провідних клініках Німеччини, Великобританії, Польщі, Італії, Іспанії.

Нині працює головним лікарем Медичного центру «Ортоклініка» – спеціалізованої ортопедичної клініки європейського взірця, що об’єднала діагностичну галузь ортопедії і травматології з передовими методиками відкритих та малоінвазивних оперативних втручань при захворюваннях і травмах опорно-рухового апарату. Основна спеціалізація – артроскопія суглобів, мікрохірургія кисті та стопи, ендопротезування суглобів, оперативне лікування переломів та їх наслідків сучасними фіксаторами.

Під час зустрічі Юрій Тугаров розповів про студентські роки в Тернопільській медичній академії, своїх викладачів, бібліотеку і книгу та роль у навчанні та професійному зростанні лікарів, перший досвід роботи, стажування у Великобританії та інших європейських країнах, професійні досягнення і плани на майбутнє.

Пан Юрій побажав нашим студентам міцного здоров’я, відмінного навчання та успіхів у майбутньому професійному житті. Він порадив усім майбутнім лікарям багато працювати, вчити мови, не боятися поразок та впевнено йти до мети.

Переглянути відеозапис зустрічі можна тут: