Меню Закрити

Вітаємо Віталія Цимбалюка з обранням на посаду президента НАМН України

Ректорат та колектив Тернопільського національного медичного університету імені І.Горбачевського вітає академіка Національної академії медичних наук України, заслуженого діяча науки і техніки України, завідувача кафедри нейрохірургії Національного медичного університету імені О.Богомольця, президента Національної академії медичних наук України, члена Наглядової ради ТНМУ, професора Віталія Івановича Цимбалюка з обранням на посаду президента НАМН України.

Наукова медична спільнота високо оцінила Вашу плідну багаторічну діяльність і значний внесок у розвиток медицини та підготовки висококваліфікованих фахівців. Лідером є людина, яка веде за собою команду задля досягнення спільної мети. Ви – справжній лідер. Ваш професіоналізм та наполеглива праця робить Ваш професійний і науковий шлях прикладом для наслідування.

Висловлюємо глибоку впевненість у тому, що Ваше обрання президентом Національної академії медичних наук України ефективно сприятиме утвердженню української медицини і науки. Ваша мудрість, досвід, активна громадянська позиція і надалі слугуватиме на благо нашої країни.

Щиро бажаємо Вам доброго здоров’я, нових вагомих здобутків та успішної реалізації усіх задумів і починань на цій посаді.

Зичимо Вам благополуччя, натхнення, припливу свіжих сил для подальшої невтомної наукової і суспільно-корисної діяльності! Хай це заслужене наукове визнання надихає Вас на нові звершення.