Меню Закрити

Випускниця ТНМУ Тетяна Бондар про покликання, красу та клієнтів, які надихають

4 березня 2021 року в бібліотеці ТНМУ відбулася зустріч з лікарем-дерматовенерологом, косметологом, трихологом Тетяною Бондар, яка продовжила цикл зустрічей «Випускники ТНМУ — гордість університету».

Тетяна Бондар народилася 16 березня 1984 року в місті Почаєві Тернопільської області в сім’ї медичних працівників. Після закінчення 9-го класу навчалася в Кременецькому медичному училищі.

У 2008 році закінчила Тернопільський медичний університет й продовжила навчання у Національній медичній академії післядипломної освіти імені П.Шупика за спеціальністю «дерматовенерологія». Пізніше закінчила курси державного зразка з косметології за фахом «Мезотерапія, ботулотоксин, філери» й оволоділа цими методиками.

Від 2010 до 2018 року пані Тетяна працювала лікарем дерматовенерологом-косметологом у клініці професора Стефана Хміля. А у 2019 році розпочала власну приватну практику.

Під час зустрічі пані Тетяна розповіла про студентські роки в Тернопільській медичній академії, своїх викладачів, бібліотеку і книгу та їх роль у навчанні та професійному зростанні лікарів.

Також Тетяна Вікторівна розказала про професії косметолога й трихолога, секрети жіночої краси та дала поради жінкам, як ефективно підготуватися до весни та завжди мати свіжий і доглянутий вигляд.

Переглянути відеозапис зустрічі можна за посиланням: