Меню Закрити

Благодійна допомога родинам Байковецької ОТГ від студентів ТНМУ

14 квітня 2021 року студенти-волонтери загально-університетського руху MISERICORDIA та науково-краєзнавчої студії «Терполяни» разом з директором опорної школи Байковецької ОТГ відвідали малозабезпечені, багатодітні та соціально неблагополучні родини цієї громади, де ознайомились з потребами та умовами проживання дітей.

Під час акції тим сім’ям, які мали потребу в продуктах харчування, волонтери передали макаронні вироби, крупи, цукор, борошно, солодощі. Людям, які мали потребу в одязі волонтери передали взуття, весняно-літнє вбрання, сумочки для дівчат, книги та канцелярське приладдя.

На жаль, волонтери не змогли відвідати усі домівки, тому залишили допомогу старості с. Курники, який передасть допомогу іншим родинам, які її потребують. Також студенти передали допомогу директору Байковецької ЗОШ для учнів з малозабезпечених сімей.

До акції долучилися Пелип Оксана та Христина, Надкевич Анастасія, Майхрук Христина та Ігор, Сидорчук Діана, Струк Марта, Рибенчук Марта, Опер Тетяна та Бучко Андріана.

Просимо долучатись всіх бажаючих до наших благодійних заходів.

Староста загально-університетського руху MISERICORDIA Опер Тетяна.