Меню Закрити

Американські Ради з міжнародної освіти запрошують долучитися до запланованих заходів

Американські Ради з міжнародної освіти, які впроваджують проєкт “Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти”, запрошують долучитися до запланованих заходів та поширити інформацію серед колег:
✔Конференція «Форум вищої освіти» відбудеться 24 квітня о 11.00-16.00 онлайн.
Щорічна конференція лідерів змін для обміну досвідом і масштабування проєктів, програм, кращих академічних практик.
Майданчик для презентації та поширення успішних кейсів із розвитку університетів, окремих освітніх програм, досліджень, налагодження співпраці з бізнесом, партнерами та громадами, роботи викладачів та адміністрації, розбудови студентського активізму та інших прогресивних практик.
Для участі необхідно зареєструватися за цим посиланням https://docs.google.com/…/1FAIpQLSd61KE3sE8…/viewform…
✔Вебінар «Як створити центр забезпечення якості освіти – досвід Університету Ватерлоо», 27 квітня о 16.00. лекторка – Аманда МакКензі, директорка з забезпечення якості освіти (освітніх програм) в Університеті Ватерлоо, Онтаріо, Канада. Вебінар проходитиме онлайн на платформі Zoom https://us02web.zoom.us/j/87400180585 . Просимо попередньо зареєструватися за цією формою: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdtUr2F…/viewform.
На вебінарі детально розглянуть досвід Університету Ватерлоо (Онтаріо, Канада) щодо створення Центру забезпечення якості освіти. Зокрема, коротко розкажуть про процес забезпечення якості освіти та освітні стандарти в Онтаріо, а також їхній вплив на функціонування Центру забезпечення якості.
Поговорять про обов’язки та діяльність Центру, а також про переваги існування такого Центру та його значення для університету.
✔ “Круглий” стіл «Академічна доброчесність в освітньому середовищі: виклики та практики”, який розпочнеться 29 квітня о 10.00 і триватиме до 13.00. Місце проведення – онлайн, Youtube: https://youtu.be/xYDvLIwlzDk
На зображенні може бути: 1 особа та текст «AMERICAN COUNCILS FOR NTERNATIONAL EDUCATION AcademIQ ICAI agly LEARNING Be6Hap "RK cTBopиTи ueHTp 3a6e3ne4eHHR RKocT ocBTи- AocBA yHBepcиTeTy BaTepлoo" UNDERSTANDING UNDERST PRACTICE LESSON SKILL KNOWLEDGE EDGE 27 KBTHR, 16:00 TRAINING 3ax.A npoxoAиTиme aHrлйcbKoю moBoю3 cиHxpoHHиm nepeKлaAom лeKTopKa: Amanda McKenzie, M.A., University of Waterloo, Canada»