Меню Закрити

Вітання ректора ТНМУ з нагоди Дня медичного працівника

Дорогі колеги та студенти!

З нагоди професійного свята – Дня медичного працівника – прийміть найщиріші вітання! Упродовж останнього року українська і світова спільнота відчули, наскільки важливою є робота лікарів, медсестер та медичної галузі загалом. Сьогодні висловлюю сердечну подяку за вашу працю, врятовані життя, за повернуте пацієнтам здоров’я і надію, людяність та співпереживання.

У непростих умовах медичні працівники продовжують якісно виконувати свої професійні обов’язки, впроваджують нові методики лікування й турбуються про профілактику захворювань.

Нехай усе, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею! Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю, а виконання благородної місії приносить професійне задоволення!

Від усього серця зичу всім вам і вашим рідним міцного здоров’я, здійснення мрій, миру, оптимізму, нових досягнень, розуміння і підтримки з боку держави та впевненості у власних силах!

Нехай віра та оптимізм будуть вірними супутниками на все життя, а заслужена шана додасть сил і наснаги на нові здобутки у справі!

Ректор ТНМУ – Михайло Корда.