Меню Закрити

Студенти ТНМУ – переможці конкурсу 2020-2021 стипендіальної програми «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука

Стипендіальна програма «Завтра.UA» від Фонду Віктора Пінчука спрямована на пошук, відбір та підтримку обдарованих і цілеспрямованих студентів провідних закладів вищої освіти (ЗВО) України.

Відбір стипендіатів програми відбувається за результатами щорічного відкритого загальноукраїнського конкурсу. Наукові напрямки, за якими подаються студентські роботи на конкурс Стипендіальної програми «Завтра.UA» різні: Освіта/Педагогіка,  Культура і мистецтво, Гуманітарні науки Соціальні та поведінкові науки,  Журналістика, Управління та адміністрування, Право, Біологія, Природничі науки, Математика та статистика, Інформаційні технології, Механічна/Електрична інженерія, Автоматизація та приладобудування, Хімічна та біоінженерія та інші. Студенти ТНМУ подавали свої роботи у напрямку «Охорона здоров’я».

Цьогоріч згідно з рішенням правління Благодійної організації «Фонд Віктора Пінчука – соціальна ініціатива» переможцями конкурсу – 2020/21 Стипендіальної програми «Завтра.UA» стали ті конкурсанти, підсумкова оцінка яких була вищою за 72,550 балів у загальному рейтингу конкурсантів.

Серед переможців студенти ТНМУ, зокрема Тильчак Ярина Євгенівна, Палій Світлана Михайлівна, Семерез Марія Володимирівна, Горішний Максим Ігорович.