Меню Закрити

У бібліотеці ТНМУ відбулася зустріч з Валентиною Семеняк-Штангей

У бібліотеці Тернопільського національного медичного університету імені І.Горбачевського відбулася зустріч з українською письменницею,  журналісткою, фотохудожницею Валентиною Семеняк-Штангей «Я — це «я» і в гармонії з світом — ось де сутність моя».

Валентина Семеняк-Штангей – член національних спілок журналістів та письменників України, прессекретар Тернопільської обласної організації Національної спілки письменників України. Лауреатка премії імені Іванни Блажкевич за книгу «Спитай у свого Янгола», премії імені Братів Богдана і Левка Лепких за літературну творчість, премії імені Богдана Лепкого за книгу «На скрижалях Часу», переможець і дипломант численних творчих конкурсів.

Пані Валентина народилася 5 листопада 1963 року в місті Тальному на Черкащині. Випускниця факультету журналістики Київського університету імені Т.Шевченка. Працювала кореспондентом газет «Наддніпрянська правда» (м. Херсон), «Вільне життя», «Тернопіль вечірній», «Ровесник» (м. Тернопіль»), журналу «Родина» (Канада, Торонто), позаштатним кореспондентом газет «Патріот України» та «Гарт» (м. Київ).

Авторка книг «Чи легко бути мамою?» (2005), «Світ, який люблю» (2006), «Срібна пектораль» (2007), «Спитай у свого Янгола» (2009), «Сила ангельської пір’їни» (2010), «Писана торба» (2012), «Об’явник» (2016), «На скрижалях Часу» (2019) та ін.

Персональні фотовиставки Валентини Семеняк-Штангей експонувалися в Україні та Польщі.

Під час зустрічі пані Валентина розповіла про себе та свою творчість, поділилася спогадами та планами на майбутнє. сумнівів. І вірити, працювати, творити – усе у нас тоді складеться якнайкраще».

Переглянути відеозапис зустрічі можна за посиланням: