Меню Закрити

Оновлено лідерський склад Асоціації студентів Гани

Нещодавно новий лідерський склад Асоціації студентів Гани (NUGS-Тернопіль) було представлено керівництву деканату факультету іноземних студентів ТНМУ. До команди увійшло чимало студентів Тернопільського національного медичного університету.

Вибори відбулися 15 травня 2021 року. Нова команда пообіцяла чесно і відповідально виконувати свої обов’язки. Виборчий процес успішно організував Isaac Kofi Mamphey, відповідальний за зв’язки з громадськістю.

Перед голосуванням відбувся звіт фінансового секретаря асоціації Muheeb Zafrulla Khan. Він детально ознайомив усіх членів NUGS-Тернопіль з тим, як витрачалися кошти упродовж терміну його повноважень.

Екс-президент земляцтва Akwasi Owusu Ansah Gyebi висловив подяку всім керівникам напрямків діяльності асоціації і її членам за їх постійну підтримку та наполегливу працю упродовж останнього року. Він також подякував керівникам тернопільських вишів за сприяння в усіх ініціативах, організації заходів. Екс-президент коротко розповів про те, чого йому та його команді вдалося досягти за час його повноважень. Він привітав новообраного президента і мотивував його взяти естафету у розвитку асоціації і примноженні її досягнень.

Попередній лідерський склад NUGS-Тернопіль щиро подякував професору Петру Сельському та доценту Олені Покришко за постійну підтримку, співпрацю і менторство.

Новим президентом став Richard Michael Ofori. Він звернувся до всіх членів асоціації з промовою, в якій не тільки відзначив успішну роботу попередньої команди, а й продовжувати добрі справи, зроблені його попередниками, і високо поважати NUGS-Тернопіль.

У своїх зверненнях професор Петро Р. Сельський та доцент Олена Покришко подякували за плідну співпрацю, вміння працювати в команді та вирішувати всі питання колегіально. Вони запевнили членів земляцтва у тому, що готові і надалі сприяти розвитку NUGS-Тернопіль.