Меню Закрити

Онлайн-презентація програми Fulbright Research and Development Program (FRDP)

5 жовтня, о 18.00, Офіс Фулбрайта в Україні запрошує всіх зацікавлених на онлайн-презентацію програми Fulbright Research and Development Program (FRDP) — конкурсу для молодих дослідників та викладачів.
Під час зустрічі, разом з випускниками Програми FRDP, ми розповімо про умови участі у конкурсі, цьогорічними вимогами до подання матеріалів.

У зустрічі братиме участь Олена Танчик<https://www.facebook.com/groups/131736716847791/posts/4382218381799582/>, декан факультету економіки Донецького державного університету управління, стипендіатка програми Fulbright Research and Development Program 2021-2022 в Університеті Арізони (Arizona State University, Tempe, AZ). Вона приєднається з Арізони, щоби розповісти про перші тижні перебування в університеті та відповісти на запитання щодо підготовки конкурсного есея з описом дослідницьких планів, вибору теми конкурсного подання на Програму Фулбрайт, пошуку майбутньої приймаючої інституції у США.

Нагадуємо, що у конкурсі можуть брати участь особи віком до 40 років з дворічним професійним досвідом: журналісти; фахівці з бібліотечної, музейної та архівної справи; спеціалісти у сфері управління культурою; працівники громадських організацій, викладачі; аспіранти та дослідники, які ще не мають наукового ступеня; кандидати наук; адміністратори вищих навчальних закладів; співробітники науково-дослідних установ: https://fulbright.org.ua/uk/fulbright-research-and-development-program/<https://fulbright.org.ua/uk/fulbright-research-and-development-program/>.
Заявки на конкурс приймають до 1 листопада щороку.

РЕЄСТРАЦІЯ є обов’язковою<https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdWKIQkzkwxN1_mK3IDW9JE-uOcGv3J9hj_CAUo5A2mkM_Z2A/viewform>.
Запрошення на Zoom – презентацію буде надіслано зареєстрованим учасникам 5 жовтня, за годину до початку зустрічі.

Презентації програми FRDP та онлайн-консультації за участі фулбрайтівських випускників відбуватимуться щовівторка (наступні -12, 19, та 26 жовтня). Слідкуйте за оголошеннями на сайті Програми імені Фулбрайта.