Меню Закрити

Літературно-музична імпреза «Серце хірурга» у ТНМУ

Протягом двох тижнів в бібліотеці Тернопільського національного медичного університету імені І.Горбачевського тривала традиційна Декада відкритих дверей, приурочена до Всеукраїнського дня бібліотек.

Щастя – відкрити свій талант. Навіть якщо талант не став справою всього життя, то все одно рано чи пізно нагадає про себе, покличе і стане втіленням устремлінь і прагнень душі. У стінах бібліотеки ТНМУ, 5 жовтня, відбулася літературно-музична імпреза «Серце хірурга» за участю автора і виконавця власних пісень, викладача кафедри хірургії №1 з урологією імені професора Л.Ковальчука Тернопільського національного медичного університету імені І.Горбачевського, доцента Юрія Футуйми.

Невимушена дружня атмосфера, життєві історії, веселі жарти, прекрасна музика та спів наповнили серця всіх присутніх відчуттям щастя і тепла. Гість поділився з ведучою свята Тетяною Майовецькою, бібліотекарем І категорії, та всіма присутніми приємними спогадами про свою музичну роботу, про нестримне бажання, дитячу мрію – стати лікарем.

«Сучасна бібліотека – це простір знань, які формують цінності для суспільства, вона відповідає за створення мостів між минулим і сьогоденням. Бібліотека незамінна для розвитку та віднайдення себе у професії, для особистого зростання й творчості, для народження нових ідей та їхньої реалізації, для мрій та їхнього здійснення. Такі зустрічі, творчі вечори допомагають нам краще розуміти та відчувати один одного, створюють дружелюбне середовище, де народжується істина», – розповідає Олена Проців, директорка бібліотеки ТНМУ.

Під час виступу Юрій Футуйма виконав свої вже відомі пісні та презентував нові твори, зокрема були представлені «Зрадливо кличе чужина» та «У день народження».

Журналіст ТНМУ Соломія Гнатишин.

Світлини авторки.