Меню Закрити

Науковець ТНМУ взяла участь у міжнародному вебінарі «Recent Trends in Educational Technology»

24-28 вересня 2021 року в Університеті сільського господарства та технологій у місті Бхубанешвар, штат Одіша, Індія (це другий найстаріший сільськогосподарський університет в країні) відбувся міжнародний вебінар на тему «Останні тенденції в освітніх технологіях/Recent Trends in Educational Technology», організований Відділом внутрішнього забезпечення якості (IQAC), Коледжем фундаментальних та гуманітарних наук. У роботі вебінару взяли участь науковці Індії, Єгипту, Південно-Африканської  Республіки, України, які презентували результати своїх досліджень у 10 пленарних доповідях. Загалом учасників налічувалось понад 200 осіб.

У роботі вебінару взяла участь доцент кафедри загальної хімії Тернопільського національного медичного університету  імені І.Горбачевського доц. Леся Гнатишина, яка презентувала доповідь «Modern techniques of teaching and learning in biomedical education». У своїй доповіді вона ознайомила учасників вебінару з особливостями навчання українських та іноземних студентів в університеті, з використанням сучасних методів навчання при організації освітнього процесу в дистанційному режимі та  про адаптування до карантинних умов. Також отримала схвальні відгуки та прояви зацікавленості у подальшій співпраці.

Gnatyshyna  L. Modern techniques of teaching and learning in biomedical education // Recent Trends in Educational Technology (24-28 September, 2021) / Odisha University of Agriculture and Technology. –  Bhubaneswar, 2021. – P. 04.