Меню Закрити

Доцент ТНМУ представила освітній потенціал університету в Нігерії

За підтримки Посольства України в Нігерії та особисто Надзвичайного і Повноважного посла Валерія Кірдоди 20-21 вересня 2021 року у місті Абуджа відбулися Дні української освіти в Нігерії «Study in Ukraine 2021» з метою популяризації вищої та професійно-технічної освіти в Україні на ринку освітніх послуг країн Західної Африки. Цей захід також підтримали Торгово-промислова палата України та Український державний центр міжнародної освіти.

У заході разом з УДМЦО були представлені Харківський національний університет імені В.Каразіна, Тернопільський національний медичний університет імені І.Горбачевського, Міжнародний гуманітарний університет, Сумський державний університет, Міжнародний європейський університет та Одеський державний аграрний  університет.

У перший день заходу з вітальним словами виступили другий секретар Посольства України в Нігерії Солтис Богдан Михайлович та представник Міністерства освіти Нігерії, дочка якої, до речі, навчається в Україні.

Тернопільський національний медичний університет презентувала заступник директора центру виховної роботи та культурного розвитку, доцент Олени Покришко. Вона передала слова вітань від ректора ТНМУ, професора Михайла Корди. У своїй презентації вона продемонструвала досягнення університету у навчальній, науковій, міжнародній діяльностях та високий рівень підтримки іноземних студентів, їх ініціатив у виші.

Також під час виставки відбулося інтерактивне спілкування з потенційними абітурієнтами та їхніми батьками.

Інформацію подала Олена Покришко.