Меню Закрити

Студенти ТНМУ взяли участь у щорічній всеукраїнській конференції ICMAU

Щорічна конференція ICMAU відбулася 15-17 жовтня 2021 року. У зв’язку з карантинними обмеженнями, захід організовано в онлайн-режимі. Ініціатори форуму висловлюють сподівання, що в недалекому майбутньому знов убуде можливість зустрічатися офлайн.

Тернопільський національний медичний університет представляло 30 студентів. Це дало можливість нашій команді отримати спеціальний приз за найбільшу кількість учасників.

До оргкомітету увійшли: Dr Jim Pipeon (консультант заходу), Steve Sparks (спеціаліст з веб-технологій), Inioluwa Agesin (голова форуму), Ozoude Makuochukwu MaryAnn (відповідальна особа за комунікації).

Учасники почерпнули натхнення, нові знання та практичний досвід з доповідей запрошених гостей. Nyikkeabasi Ekott з Нігерії акцентував свою увагу на духовних аспектах у виступі «На Божій дорозі: від України до Нігерії та Англії». Дитячий хірург з Індії Vinod Shah представив доповідь «Виклики та майбутнє медичної освіти».  Chima Onoka (Нігерія) зупинилася на актуальних питаннях сьогодення «Страждання під час пандемії: погляд студента».

Chris Steyn розповів про те, як боротися зі стресом. Лікар з сімейної медицини зі США Cleon Rogers представив доповідь «Забуті хвороби під час пандемії».

Лікар-педіатр Jim Peipon (США/Україна) доповів на тему «A Saline Process Taster». Лікар-хірург, регіональний секретар ICMDA Євразія, Індія/Англія Noel Aruparayil розповів про вплив COVID на клінічне, духовне та особисте життя.

Lars Ljungström ознайомив учасників з майбутніми викликами пандемії Covid в інфекційній галузі.

Також виступили John Davis, Augustin Lutakwa, Ferdinand Nweke, Rick Paul, Ifeanyi Onah.