Меню Закрити

Кафедра психіатрії, наркології та медичної психології організувала свято Миколая для пацієнтів дитячого психіатричного відділення КНП «ТОКПЛ» ТОР

День святого Миколая – особливе свято. Звісно, найбільше його чекає малеча. Діти вірять у прекрасну казку про те, що однієї чарівної ночі грудня святий Чудотворець спускається з небес, щоб нагородити їх подарунками за хороші вчинки. Тому жоден малюк у цей день не повинен сумувати. І як важливо, щоб дорослі піклувалися про них і не забували про їхні потреби.

Вже доброю традицією колективу кафедри психіатрії, наркології та медичної психології Тернопільського національного медичного університету стало проведення свята Миколая для пацієнтів дитячого відділення КНП «Тернопільська обласна психоневрологічна лікарня» ТОР.

   

17 грудня викладачі кафедри, спільно з лікарями-інтернами та студентами, що навчаються на базі кафедри, організували святкове дійство для дитячого відділення КНП «ТОКПЛ» ТОР. Святий Миколай, разом зі своїми помічниками перенесли малечу в казковий світ чудес. Дітки брали активну участь у заході, розказували вірші, водили хороводи, співали пісні, грали ігри, а наприкінці отримали приємні подарунки від працівників кафедри та студентів.

        

Усі учасники заходу отримали велике задоволення від проведеного свята й казкової атмосфери. Та головним подарунком для всіх стали щасливі оченята дітлахів, радість, та віра у справжні дива, адже Миколай про них пам’ятає!

   

Кажуть, що добро – це орієнтир, до якого людство просто зобов’язане прагнути, це мораль, яка допомагає жити, роблячи наше існування на планеті більш приємним і піднесеним над усіма проблемами і труднощами, з якими доводиться стикатися щодня. Важливо поспішати робити добрі вчинки, наповнюючи своє життя особливим сенсом. Адже добро повертається сторицею, а людину, яка з готовністю може віддати тепло свого серця оточуючим, доля нагородить сама.

     

Свято Миколая – найкращий час для того, аби подарувати радість, щастя та добро тим, хто його найбільше потребує.