Меню Закрити

Презентація філософського словника в ТНМУ

Науково-краєзнавча студія «Терполяни» та ГО «Інститут дослідження національної спадщини» вперше в ТНМУ презентували філософський словник.

Ведучою цього дійства була студентка 3-го курсу медичного факультету Анастасія Надкевич, яка привітала усіх присутніх та побажала плідної праці.

З вітальним словом виступив співавтор словника , кандидат філософських наук викладач Кадобний Тарас Богданович, який розповів про історію написання та важливість словника для студентів медичного університету.

Аспірантка нашого університету та співавтор словника Лабівка Оксана наголосила на важливості даної наукової доробки для написання дисертацій.

Гостями даного заходу були : викладацько-курсантський колектив , начальник Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою Ластовецький Вадим, який відзначив важливість співпраці наших навчальних закладів та значимість даного словника для курсантів.

Надкевич Андрій Лонгінович, кандидат медичних наук, лікар-невролог, вертебролог, рефлексотерапевт КНП “Микулинецька обласна фізіотерапевтична лікарня реабілітаціі” Тернопільської обласної ради нагадав слова колишньго прем’єр-міністра Сінгапуру Лі Кубань Ю, що країна успішна не тоді коли має величезну територію і природні багатства, а коли є освічені і фахові люди.

Доктор історичних наук, голова крайової обласної організації спілки слов’янських письменників , керівник ГО «Інституту дослідження національної спадщини» Леонід Кравчук вручив посвідчення спілки слов’янських письменників доценту кафедри медичної фізики діагностичного та лікувального обладнання Дідуху Валерію Дмитровичу , та від імені ГО «Інституту дослідження національної спадщини» вручив грамоти і подарунки курсантам коледжу і студентам ТНМУ Надкевич Анастасії та Рибенчук Марті.

Також планується ряд заходів для подальшої співпраці двох закладів.

Інформацію підготувала студентка медичного факультету Надкевич Анастасія.

Світлини прес-офіцера Юрія Кульпи.