Меню Закрити

Вітання ректора ТНМУ з Новим роком і різдвом Христовим!

Дорогі колеги та студенти!

Щиросердечно вітаю Вас з Новим роком і Різдвом Христовим!

Рік, який відходить в історію, був багатий на події та досягнення як університету загалом, так і кожного особисто. Він подарував нам радість зустрічей та відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний та життєвий досвід. З упевненістю можу сказати, що Тернопільський національний медичний університет імені Івана Горбачевського завершує 2021 рік результативно. Ми реалізували чимало проєктів, отримали високі позиції в міжнародних рейтингах, вдосконалили навчальний процес і зміцнили матеріально-технічну базу. Наші науковці й викладачі отримали багато перемог у різних професійних і громадських конкурсах, міжнародних наукових та освітніх грантах. Студенти гідно представляли університет на заходах різного рівня. Це стало можливим завдяки злагодженій роботі колективу, самовідданій праці кожного з вас.

У ці святкові дні висловлюю щиру вдячність кожному студенту, аспіранту, викладачу та працівнику нашого університету за сумлінну працю, успішне навчання, активну громадянську позицію, за той морально-психологічний клімат, що творить неповторну академічну атмосферу ТНМУ.

Нехай Новий рік подарує світлу надію й великі сили, виконає всі добрі бажання та принесе щастя у ваш дім! Бажаю, щоб у прийдешньому році світ відчинив перед вами нові двері до успіху. Зичу новорічної радості та непередбачуваного дива, чарівної історії та яскравих, веселих моментів.

У Різдвяний вечір немає кращого місця, ніж рідний дім! Бажаю вам цього Святвечора зібратися за святковим столом з найдорожчими для вас людьми – з рідними, сім’єю, родиною. Хай Різдвяна зоря запалить у наших серцях вогонь віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії! Хай Різдвяні свята принесуть у наші оселі відчуття затишку новими надіями та дають духовні сили! Нехай Новонароджений Спаситель принесе в усі українські родини мир, спокій та злагоду, обдарує нас довголіттям, духовною радістю й дасть упевненість у завтрашньому дні!

З Новим роком і Різдвом Христовим!

Ректор – Михайло КОРДА