Меню Закрити

Перший в історії ТНМУ загально університетський турнір на мобільних телефонах

21 грудня 2021 року студенти ТНМУ Кондратишин Андрій Романович(ММ-412) та Невідомський Вадим Петрович(ММ-407) провели загально університетський турнір з PUBG Mobile.

Метою проекту було допомогти студентам завести нові знайомства серед своїх однолітків та весело провести час на канікулах. У період пандемії COVID-19 вибір проведення дозвілля значно звужується. За такої умови, перевагу надають онлайн заходам та на передній план виступає кіберспорт. У закладах освіти досить мало уваги приділяється цьому виду спорту, що суперечить світовим тендендіям. В свою чергу, студенти 4 курсу вирішили зробити свій внесок у розв’язання цієї проблеми. Однією з найпопулярніших ігор серед студентів є PUBG Mobile. Суть гри зводиться до накопичення ресурсів, розвитку швидкості реакції, планування правильної стратегії та виживання в умовах згубної дії зовнішнього середовища.

Турнір був розділений на дві частини. В першому матчі оцінювалася здатність гравців грати в самітному режимі, а в другому – навички роботи у команді з 4 чоловік. Переможцем першої частини гри став студент нашого вишу Vaghani Jeni (IM-141) під нікнеймом PROFESSORx7. Найкращу гру в команді показала «GENESIS», до складу якої увійшли студенти з різних медичних вишів України: Gourav Saini (Ternopil National Medical University, IM-326), Aman Chauhan (Kharkiv National Medical University, 4th Course), Vats (Ivano-Frankivsk National Medical University, 4th course), Akash Parida (Kiev National Medical University, 4th Course).

Учасники турніру отримали безліч позитивних вражень ,подякували організаторам за проведення заходу такого типу та очікують на організацію аналогічних змагань на онлайн платформах.