Меню Закрити

Надзвичайний і Повноважний Посол Ісламської Республіки Пакистан в Україні перебував з робочим візитом у ТНМУ

З офіційним візитом до Тернопільського національного медичного університету імені І.Горбачевського 20 січня 2022 року завітав Надзвичайний і Повноважний Посол Ісламської Республіки Пакистан в Україні Ноель Ізраель Хохар (Dr. Noel I. Khokhar).

Під час свого перебування в ТНМУ високоповажний гість зустрівся з ректором, професором Михайлом Кордою, проректором з науково-педагогічної роботи, професором Аркадієм Шульгаєм, проректором з науково-педагогічної та лікувальної роботи, професором Степаном Запорожаном, заступником ректора з міжнародних зв’язків Наталією Лісничук, деканом факультету іноземних студентів, професором Петром Сельським та студентами з Пакистану, які навчаються в медичному виші Тернополя. Мова йшла про розширення напрямків співпраці в царині медичної освіти і науки.

Надзвичайний і Повноважний Посол Ісламськї Республіки Пакистан в Україні Ноель Ізраель Хохар ознайомився з діяльністю Тернопільського національного медичного університету, його досягненнями і особливостями навчального процесу. Про це йому детально розповів очільник вишу – ректор Михайло Корда, який закцентував увагу на міжнародних проектах, міжнародній освітній і науковій діяльності.

Зі свого боку посол зазначив, що його приємно вразив рівень надання освітніх послуг у ТНМУ, можливості безперервного розвитку на післядипломному рівні та велика кількість закордонних партнерів.

Ноель Ізраель Хохар мав змогу оглянути навчальну та матеріально-технічну базу адміністративного корпусу, навчально-наукового інституту морфології та центру симуляційного навчання. Посол також ознайомився з роботою лабораторії клітинних культур, експериментальних та клінічних досліджень, центру незалежного тестування знань студентів та інших структурних підрозділів університету.

Прес-секретар ТНМУ Яніна Чайківська.

Світлини Миколи Василечка.