Меню Закрити

Фонд «America For Ukraine» підтримав діяльність волонтерського центру ТНМУ

Нещодавно на благодійний рахунок волонтерського центру Тернопільського національного медичного університету фонд «America For Ukraine» переказав кошти у розмірі 85000 USD. Засновниками цього некомерційного об’єднання є Петро Зіньковецький і Михайло Мудрик, а також Фелікс Станіславський, який зараз перебуває в Україні і допомагає координувати волонтерську допомогу. Обоє чоловіків є вихідцями з України і упродовж тривалого часу проживають у США. Вони стараються підтримати Україну всіма можливими способами.

Місія громадської ініціативи «America For Ukraine» – безпосередня допомога тим, хто її потребує. Фонд фінансує та співпрацює безпосередньо з волонтерами в Україні, щоб доставляти їжу та ліки туди, де це найбільше потрібно. «America For Ukraine» підтримує понад 20 волонтерів в Україні, притулок для біженців у Львові, програму для дітей-біженців на польському кордоні, дві лікарні та кілька кухонь, які готують їжу.

«Америка для України» — некомерційний фонд, який спрямований на полегшення людських страждань, спричинених війною Російської Федерації в Україні. Наслідки невиправданої російської агресії невимірні та руйнівні. Мільйонам українських дітей, жінок і людей похилого віку більше не мають домівок, втратили рідних. Критично важлива інфраструктура водопостачання та електроенергії, заклади охорони здоров’я та освіти були зруйновані, в результаті чого сотні тисяч людей залишилися без тепла та водопостачання. У міру загострення війни все більше людей гинуть, отримують поранення, вони позбавлені доступу до їжі та медичної допомоги. Фонд «America For Ukraine» старається полегшити страждання українців і допомогти пережити їм ці нелегкі часи.

Волонтерський центр ТНМУ висловлює щиру подяку благодійникам і відданим патріотам України, які докладають усіх зусиль для нашої спільної перемоги. Усі кошти матимуть цільове використання, про що буде прозвітовано на сайті волонтерського центру та в новинах.

Сторінки фонду в Інтернеті

https://www.gofundme.com/f/america-for-ukraine?utm_campaign=p_cf+share-flow-1&utm_medium=chat&utm_source=whatsapp
https://www.instagram.com/americaforukraine/

Сторінка волонтерського центру ТНМУ

https://ua.vc.tdmu.edu.ua/home

Прес-секретар ТНМУ Яніна Чайківська.