Меню Закрити

Флешмоб ТНМУ «Україна і українці»

Викладачі кафедри української мови Тернопільського національного медичного університету започаткували довготривалий флешмоб «Україна і українці». Головна його мета – показати героїзм нашої нації у протистоянні з російськими окупантами і імперією зла. 
У перший день війни першокурсники ТНМУ (стоматологічний і фармацевтичний факультети) на заняттях з української мови за професійним спрямуванням писали творчі роботи «Україна і українці». Через декілька днів студенти цих факультетів підготували подяки нашим воїнам. Отримавши зворушливі творчі добробки від молодих людей, кафедра вирішила оголосити загальноуніверситетський флешмоб. Сьогодні важливо закарбувати в історії сучасної України бротьбу кожного українця і нації загалом, підтримати захисників.
Ви можете написати подяку воїнам, можете описати власний досвід чи досвід когось зі своїх рідних або друзів участі у цій війні, можете присвятити вірш. Пишіть від серця – і ваші слова надихнуть інших.
Найкращі твори будуть опубліковані на медіа-платформах ТНМУ, передані у військові підрозділи. Запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до того, щоб захисники батьківщини бачили всенародну повагу. Листи просимо надсилати на вказану електронну адресу: vykhrushchav@tdmu.edu.ua