Меню Закрити

Приємний подарунок для Тернопільського обласного центру служби крові

Керівник центру виховної роботи і культурного розвитку ТНМУ Марта Руденко 5 травня 2022 року передала в Тернопільський обласний центр служби крові ноутбук, який був надісланий для автоматизації робочих процесів центру зі США. Пан Джеймс віддав власний комп’ютер зі встановленим ліцензійним програмним забезпеченням та відповідними аксесуарами. Він також вклав  листа з детальним описом щодо користування ноутбуком і вказав свої контакти, якщо виникне потреба у його допомозі.

Цей пристрій прибув до волонтерського центру ТНМУ у гуманітарному вантажі зі США, який надіслала тернополянка Оксана Танасів (дівоче – Сидорко). Про потребу у ноутбуці розповіли волонтери, які допомагали працівникам центру під час великої кількості бажаючих здати кров.

«Ми ще плануємо придбати принтер для того, щоб максимально атвоматизувати нашу роботу. Всі дані про отриману від того чи іншого донора кров будуть занесені у відповідну програму на ноутбуці і відразу видруковані на етикетках. Це значно спростить сам процес, адже раніше все робилося вручну і потребувало багато часу. Ми вражені тим, як допомагає народ України і українці, які живуть у різних країнах і які організовують довкола себе інших людей», – розповіла завідувач донорського центру Віра Монастирська.

Прес-секретар ТНМУ Яніна Чайківська.

Світлини Микола Василечко.