Меню Закрити

Захисники України отримали великодні гостинці від ТНМУ

Напередодні Великодніх свят в Тернопільському національному медичному університеті імені І.Горбачевського викладачі, працівники і студенти організувалися для того, щоб передати наших захисникам традиційні українські страви і таким чином влаштувати їм свято. Нещодавно до нас надійшла подяка від воїнів за ці смачні гостинці. Всі паски, ковбаски, шинки, домашню випічку військові отримали вчасно і відчули підтримку нашої університетської родини.

За доставку гостинців на фронт відповідала тернопільська волонтерка Марія Шестопалка, з якою ТНМУ співпрацює уже тривалий час.

До організації цього процесу долучилися представники кафедри клінічної фармації, кафедри акушерства та гінекології №2, кафедри громадського здоров’я та управління охороною здоров’я, кафедри психіатрії, наркології та медичної психології разом з лікарями-інтернами, кафедри терапії та сімейної медицини, кафедри пропедевтики внутрішньої медицини та фтизіатрії, кафедри фізичної терапії, ерготерапії та фізичного виховання, кафедри функціональної та лабораторної діагностики, кафедри фармацевтичної хімії, кафедри мікробіології, вірусології та імунології, кафедри анатомії людини, кафедри терапевтичної стоматології, а також студенти.

Дякуємо усім, хто виявив бажання створити свято тим, хто береже наш спокій і бореться з російськими загарбниками.

Прес-секретар ТНМУ Яніна Чайківська.

Світлини Миколи Василечка і Марії Шестопалки.