Меню Закрити

Доступ до матеріалів платформи Lecturio для студентів та викладачів ТНМУ

Підлий напад росії на Україну вдарив також і по системі освіти. За період брутальної та широкомасштабної війни зруйновано або пошкоджено, за даними Міністерства освіти і науки України, понад 500 закладів освіти. У відповідь на таку безпідставну агресію ми отримали безпрецедентну підтримку від усього світу. Науковці, студенти та викладачі отримали безоплатний доступ до освітніх навчальних платформ для підвищення якості надання освітніх послуг в умовах війни.

Завдяки ініціативі керівництва Lecturio іноземні та вітчизняні студенти, що навчаються у ТНМУ, отримали змогу безкоштовно використовувати матеріали освітньої платформи.

Викладачі та студенти нашого університету отримали на електронні скриньки листи Invitation to your TNMU University Online Academy з логінами та паролями доступу до Lecturio.

Місія Lecturio – надавати студентам, які вивчають медицину, та викладачам найкращі і найвищої якості засоби навчання, підкріплені доказово наукою. Lecturio створив доступний, адаптивний та персоналізований високоякісний цифровий медичний освітній ресурс. Платформа розроблена з урахуванням потреб студентів та викладачів у поєднанні з найновішими технологіями навчання та комплексними функціями моніторингу і оцінювання.

Lecturio містить величезний банк відео-матеріалів з теоретичних та клінічних дисциплін, бази запитань USMLE Step1 та USMLE Step2, та базу даних присвячених COVID-19. Матеріали представлені англійською мовою, однак для тих, хто не володіє мовою, додані субтитри українською. Після кожного навчального матеріалу є можливість дати відповіді на запитання для оцінки засвоєння пройденого матеріалу.

Тримаймо стрій на своєму фронті у цій війні – викладати, навчатися та продовжувати формувати майбутнє нашої держави.

Висловлюємо щиру подяку Lecturio за підтримку у цей нелегкий час.