Меню Закрити

Жителі Лондона надіслали гуманітарну допомогу до волонтерського центру ТНМУ

Житель Лондона Даніель Харвей (Daniel Harvey) в своєму рідному місті займається добрими справами, опікується людьми похилого віку. Він звернувся до нашого волонетрського центру безпосередньо з пропозицією надати нам гуманітарну допомогу. Даніель Харвей оголосив збір коштів на придбання потрібних засобів медичного призначення, які необхідні для порятунку життя наших захисників. 11 травня 2022 року ТНМУ отримав вантаж, в якому було 50 кг ліків і 250 кг засобів медичного призначення. У ньому є дуже потрібні в зоні бойових дій ізраїльські бандажі, турінкети, кровоспинні засоби, медикаменти.

Окрім того, для дитячих будинків небайдужі жителі Лондона зібрали ігри, розвиваючі книги англійською мовою і одяг для різних вікових категорій. Все це ми передали у заклади, де перебувають дітки, позбавлені батьківського піклування.

Даніель Харвей працював у партнерстві з такими організаціями, як “Лікарі для України”, “LJS Nursery School” та лондонською українською громадою. До його команди увійшли Майя Зосмер (Maya Zosmer) (North Middlesex University Hospital NHS Trust) і Луїза Шовел (Louisa Shovel) (Royal Free London NHS Foundation Trust). Щиро дякуємо благодійникам з Лондона за їх небайдужість і важливу для нас підтримку.

Прес-секретар ТНМУ Яніна Чайківська.

Світлини Миколи Василечка.