Меню Закрити

Волонтерський центр ТНМУ отримав допомогу від компанії «Кернел-Трейд»

Товариство з обмеженою відповідальністю «Кернел-Трейд» у Тернополі в черговий раз надало 205 кілограм продуктів харчування для наших захисників. Волонтерський центр ТНМУ розподілило їх за запитами, які надходять від госпіталів та військових підрозділів. Нагадаємо, що це підприємство від початку війни неодноразово надавало продукти харчування.

«Кернел» – найбільший в світі виробник та експортер соняшникової олії, провідний виробник і постачальник сільськогосподарської продукції з регіону Чорноморського басейну на світові ринки. На частку компанії, заснованої в 1995 році, припадає близько 8% світового виробництва соняшникової олії. Свою продукцію «Кернел» постачає більше, ніж в 60 країн світу.

Регіони діяльності: Тернопільська, Одеська, Миколаївська, Кіровоградська, Черкаська, Полтавська, Сумська, Чернігівська, Харківська, Дніпропетровська, Хмельницька області. Торгові марки: «Щедрий дар», «Стожар», «Чумак золота», «Чумак домашня» і «Любонька».

«Кернел» є членом Американської торгової палати в Україні, Європейській бізнес асоціації, GAFTA, Федерації асоціацій торгівлі олійними культурами, насінням і жирами(FOSFA), «Укролияпром», Української зернової асоціації, U.S.-Ukraine Business Council, UNIC.

Щиро дякуємо ТОВ «Кернел-трейд» за допомогу, яка сьогодні є дуже потрібною.

Прес-секретар ТНМУ Яніна Чайківська.

Світлини автора.