Меню Закрити

Конференція «Професійна лінгводидактика в контексті особистісної парадигми» у ТНМУ

2–3 червня 2022 року в Тернопільському національному медичному університеті імені І.Горбачевського відбулася науково-практична конференція з міжнародною участю «Професійна лінгводидактика в контексті особистісної парадигми». Захід організували викладачі кафедри української мови.

Науковці мали можливість виступити в секціях за напрямами: «Мова в системі цінностей студентів», «Комунікативна компетентність студентів медичних університетів», «Професійна лінгводидактика в умовах полікультурного середовища».

Учасників конференції привітав проректор з наукової роботи, професор Іван Кліщ та побажав успіхів й плідної роботи науковому зібранню.

Особливістю конференції є створення серії фільмів, присвячених актуальним питанням лінгводидактики, розвитку творчих здібностей студентів, функціям професійної блогосфери в інформаційному просторі, медіаграмотності, комунікативної компетентності студентів і лікарів.

Оргкомітет щиро дякує за участь у підготовці і проведенні онлайн конференції керівництву університету, доповідачам й слухачам.

Журналістка ТНМУ Соломія Гнатишин.Світлини авторки.