Меню Закрити

ТНМУ взяв участь в Олімпійському дні

У парку імені Т.Шевченка (Тернопіль) 25 червня 2022 року за підтримки Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення пройшов спортивний захід «Олімпійський день». Участь у цьому спортивному дійстві взяли усі любителі активного відпочинку та спорту, жителі і гості міста, близько 800 осіб.

У програмі заходу було проведено:

– роботу спортивних локацій з різних видів спорту;

– передачу олімпійського вогню;

– запальну руханку;

– оздоровчий символічний забіг;

– конкурсні та фанові турніри з футболу та боксу;

– турніри зі стрітболу, гри в шахи, катання на роликових ковзанах та скейті;

– виступи танцювальних колективів;

– майстер-класи від ДЮСШ нашого міста;

– зустрічі з нашими олімпійцями.

Усі учасники даного заходу отримали пам’ятні медалі та призи.

Активну участь у цьому заході взяли викладачі кафедри фізичної терапії, еротерапії та фізичного виховання на чолі з професоркою Дарією Попович та студенти ТНМУ.

Серед учасників були і студентки третього курсу медичного факультету, які навчаються за спеціальністю «Фізична терапія, еротерапія», Олександра Соколовська та Юлія Гладь (майстер спорту зі спортивної гімнастики). Під час даного заходу вони виконували оздоровчий масаж усім бажаючим.

Олександра Соколова майже 3 місяців на волонтерських засадах працювала санінструктором на базі Добровольчого українського корпусу «Правий сектор» в Київській області. В обов’язки дівчини входило огляд та лікування постраждалих, а також проведення занять з тактичної медицини.

Під час спортивного західу «Олімпійський день» керівником виконання студентами оздоровчого масажу серед бажаючих була доцент кафедри фізичної терапії, еротерапії та фізичного виховання Наталія Давибіда.

Під час заходу активну участь проявили студенти ТНМУ – студентка 1 курсу медичного факультету, яка навчається за спеціальністю «Фізична терапія, еротерапія» Юлія Золотнюк взяла участь в забігу на дистанцію 1700 метрів, а Павло Мельник взяв участь у заході у якості сертифікованого інструктора з першої допомоги. Слід відмітити,  що хлопець є командиром загону швидкого реагування Тернопільської міської організації Товариства Червоного Хреста.

Маштабне спортивне дійство – міжнародний «Олімпійський день» пройшло по всій країні. До даного заходу доєдналися професійні спортсмени та аматори і завдяки організаторам була надана можливість усім учасникам познайомитися з провідними тренерами спорту та отримати нагороди.

Інфорамцію надала професор Дарія Попович.