Меню Закрити

Ротарі клуби передали гуманітарну допомогу

Гуманітарні вантажі продовжують надходити до волонтерського центру Тернопільського національного медичного університету. 8 серпня 2022 року від Rotary Klub Zamosc та Missoula Centennnial Rotary Club отримано понад 200 кг ліків і засобів медичного призначення загальною вартістю 10 тисяч доларів.

Благодійники зібрали справді дуже потрібні для військових госпіталів медичні вироби, які допоможуть в ефективному лікуванні та реабілітації українських захисників. До вантажу увійшла чимала кількість іммобілізаційних шин, ларингіальних і інтубаційних трубок, перев’язувального матеріалу та інше. Представники клубів Ротарі потурбувалися і про закупівлю індивідуальних військових аптечок стандарту НАТО. Все це буде передано за призначенням у найближчий час.

Україна сьогодні відчуває найбільшу підтримку з боку різних країн світу. Це допомагає не тільки вистояти у цій війні, а здобувати перемогу, додає віри і сили українцям і українським захисникам.

ТНМУ висловлює щиру подяку представникам Rotary Klub Zamosc Марії Зиго, Ельжбеті Шиманській, Адаму Будзиньському, а також членам Missoula Centennnial Rotary Club за надану допомогу і щирі вболівання за Україну.

Прес-секретар ТНМУ Яніна Чайківська.

Світлини Миколи Василечка.