Меню Закрити

Вітання ректора ТНМУ з Днем Незалежності України

Дорогі викладачі, працівники і студенти ТНМУ!

Щиро вітаємо вас з Днем Незалежності! У цей серпневий день відзначаємо 31-у річницю найважливішої події в історії нашої держави – День Незалежності України. Українська свобода здобута завдяки незламності та силі духу багатьох поколінь, омита кров’ю тих, хто з гідністю називав себе українцем, хто боровся та свято вірив у те, що Україна як держава таки відбудеться. Сьогодні наш суверенітет зі зброєю в руках продовжують захищати кращі сини та дочки рідної землі. Колектив ТНМУ гордий, що серед них чимало наших викладачів, студентів і випускників.

Війна назавжди змінила життя кожного українця та змусила нас звикати до нової реальності. Однак, наші викладачі і студенти знаходять час і сили для роботи, навчання і волонтерства. Міцний тил – запорука перемоги України!

Ми не зупинились у своєму розвитку, а, навпаки, використали всі можливості для стрімкого і якісного поступу. ТНМУ – це потужна, креативна, працьовита спільнота в загальнонаціональному освітянському масштабі. Україна, як ніколи, потребує мудрих, освічених, ініціативних фахівців особливо в галузях медицини, фармації, стоматології, фізичної терапії та ерготерапії, громадського здоров’я. Незважаючи на військові дії, викладачі нашого університету продовжують готувати майбутніх високопрофесійних спеціалістів, виховувати патріотів України. Саме їм доведеться відновлювати нашу країну, застосовувати свої знання для її подальшого розвитку і розквіту.

Вірю, що ми обов’язково здолаємо ворога і будемо жити в європейській, розвинутій та вільній Україні!

Українці – мужня, сильна і духовно багата нація. Ми не зламаємось, і з честю пройшовши через це випробовування, станемо ще кращими, сильнішими, згуртованішими.

Миру, добробуту і процвітання!

Слава Україні! Героям слава!

Ректор ТНМУ – Михайло Корда.