Меню Закрити

Відбулась зустріч волонтерів ТНМУ з представниками полку «Азов»

Юні волонтери Марко Надкевич (Тернопільська спеціалізована школі I-III ступенів № 5), Софія Гудима (Українська гімназія імені І.Франка), Дарина Слюсарчук (Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3) та студенти загально університетського волонтерського руху ТНМУ «Misericordia» мали можливість зустрітися, поспілкуватися та подякувати нашим сміливим і непереможним воїнам полку «Азов».

Також всі присутні обмінялися подарунками. Волонтери віддали захисникам те, що їм потрібно на фронті для успішної боротьби з ворогом. Чарівна юна волонтерка Анна-Марія Ірмійчук подарувала акробатичний танець захисникам.

Наприкінці зустрічі три покоління волонтерів – викладачі і місцеві активісти разом з деканом медичного факультету ТНМУ Петром Лихацьким, студенти і зовсім юні тернополяни – передали допомогу для наших воїнів та побажали їм щасливої дороги.

Представники полку «Азов» подякували за підтримку і допомогу всім небайдужим. Вони зазначили, що народна опора і надійний тил дуже важливі у цій війні, що завдяки об’єднанню українців, щоденній підтримці і роботі волонтерів нашим бійцям вдається не тільки вистояти, а й успішно поступово відвойовувати наші території.

Марта Струк.