Меню Закрити

Викладачі і студенти ТНМУ отримали безкоштовний доступ до англомовних навчальних програм компанії Henry Stewart Talks Ltd (HSTalks)

Компанія Henry Stewart Talks Ltd (HSTalks) надала безоплатний доступ до своїх навчальних англомовних мультимедіаресурсів для студентів та викладачів Тернопільського національного медичного університету імені І.Горбачевського на академічний навчальний рік 2022-2023 (до 1 липня 2023 року). Це мультимедійні лекції від провідних експертів світу The Biomedical & Life Sciences Collection https://hstalks.com/biosci/ . Зазвичай вона доступна лише за річною передплатою.

Henry Stewart Talks Ltd (HSTalks) базується в Лондоні (Великобританія). Це провідна компанія-постачальник спеціально підготовлених, анімованих, онлайн, аудіовізуальних лекцій, виступів у стилі семінарів і тематичних досліджень для медичних шкіл, бізнес-шкіл, університетів і комерційних підприємств у понад 60 країнах світу.

Редактори та лектори HSTalks – це провідні світові експерти та практики, включно з лауреатами Нобелівської премії, представники академічних кіл, дослідницьких інститутів, торгівлі, промисловості та уряду. Колекції постійно розширюються й оновлюються, і їх можна легко інтегрувати в онлайн-навчальні середовища, такі як Moodle.

HSTalks є членом Henry Stewart Group, яка вже понад 40 років є лідером у наданні післядипломної та безперервної професійної освіти в галузі науки, бізнесу та менеджменту через рецензовані професійні журнали, конференції та онлайн-навчання для медичних шкіл, бізнес-шкіл, університетів, державні та комерційні підприємства.

Тематика  The Biomedical & Life Sciences Collection включає базові предмети-основи наук про життя та останні розробки у терапевтичних втручаннях, від рівня однієї молекули до цілих популяцій. Вміст упорядкований за категоріями та терапевтичними областями та включає лекції як для просунутого, так і для початкового рівня.

Categories: Cell biology, Genetics and epigenetics, Biochemistry, Cancer, Pharmaceutical Science, Microbiology, Agriculture and ecology, Clinical medicine, Methods, Omics and systemic biology, Disorders and Treatments, Metabolism and Nutrition, Neuroscience, Immunology, Reproduction.

Therapeutic areas: Oral health, Infectious diseases, Heamatology, Dermatology, Neurology, Cardiology, Dermatology, Vaccines, Oncology, Obstetrics, Oncology, Ophthalmology, Respiratory Diseases, Inflammation

Матеріали призначені для викладачів, дослідників, аспірантів та студентів як для навчання (дистанційного та /чи асинхронного) так і для більш глибшого розуміння тематики та проблеми при проведенні наукових досліджень.

Висловлюємо щиру вдячність HSTalks за підтримку українців у час війни. Тримаємо освітній фронт!