Меню Закрити

Учні шкіл Тернополя долучаються до ініціативи студентів ТНМУ щодо окопних свічок

Студенти-волонтери Тернопільського національного медичного університету імені І.Горбачевського виготовили 1500 окопних свічок. Вони натхненно працюють упродовж тижня без вихідних. Кожен з них усвідомлює важливість допомоги нашим захисникам навіть у таких простих речах, як окопна свічка, яка є джерелом світла, тепла, енергії.

До цієї ініціативи долучаються і учні тернопільських шкіл. Наприклад, вихованці 3-В класу школи №3 намалювали позитивні малюнки з побажаннями перемоги нашим воїнам. Вчителька цього класу Світлана Заброцька зазначила, що діти вибирали позитивні сюжети для своїх малюнків, щоб вони додавали військовим гарного настрою, радості і відчуття важливості їхньої місії.

У школі №16 також малювали малюнки і роблять заготовки для окопних свічок, зокрема учні наповнюють порожні бляшанки картоном і передають нашим волонтерам для заливання воском або парафіном. Ми щиро дякуємо за патріотичне виховання молоді директорці цього закладу Руслані Базуновій, її заступницям Марії Балящук, Ларисі Бугері, Тетяні Рудик і вчительці трудового навчання Тетяні Маланчук.

Прес-секретар ТНМУ Яніна Чайківська.

Світлини автора і учасників заходів.