Меню Закрити

Студенти ТНМУ та лікарі-інтерни привітали військових з днем захисників і захисниць України

14 жовтня 2022 року з нагоди дня захисників та захисниць України, викладачі та лікарі-інтерни кафедри психіатрії, наркології та медичної психології Тернопільського національного медичного університету організували захід на базі обласної психоневрологічної лікарні у Тернополі.

На святкове дійство були запрошені військовослужбовці, які перебували на стаціонарному лікуванні в неврологічних та психіатричних відділеннях лікарні.

Студенти-медики та лікарі-інтерни провели святковий музичний концерт з вокальними, танцювальними та поетичними виступами. Також привітання прозвучали від дітей, які подарували власні малюнки та взяли участь у концертній програмі.

У рамках заходу відбувся ярмарок, де пропонувалися вироби, які виготовили пацієнти лікарні, а також книжки та сувеніри для аукціону, здобуті трофеї з зони бойових дій, та підписаний бойовий прапор України.

Під час заходу вдалося виручити 8000 гривень. Ці кошти організатори ярмарку передали волонтерському центру Тернопільського національного медичного університету, за які буде придбано необхідне для ЗСУ.

Для військових також було організоване частування різними смаколиками, а також подаровані обереги та презенти всім присутнім.

Особливу подяку ми хочемо висловити Тамарі Воронцовій за надані подарунки, а також слова вдячності фарм-представникам фірм «Acino» та «Farmastar» за допомогу в організації частування.