Меню Закрити

Мить радості для мешканців Петриківського обласного геріатричного пансіонату

26 жовтня 2022 року в Петриківському обласному геріатричному пансіонаті відбувся благодійний концерт до Міжнародного дня літніх людей. Захід організували кафедра медичної реабілітації та студенти спеціальності «Фізична терапія, ерготерапія» і «Лікувальна справа». З вітальним словом до мешканців пансіонату звернувся завідувач кафедри  медичної реабілітації, професор Ігор Мисула, який відзначив, що вже тривалий час ТНМУ підтримує теплі і дружні стосунки з Петриківським геріатричним пансіонатом, на базі якого студенти опановують свою професійну майстерність. Водночас ці контакти для наших студентів є школою гуманізму і людяності. І в цей день наші студенти виявили бажання подарувати мешканцям пансіонату тепло своїх сердець.

У концерті взяли участь Соломія Гиз (МТ-203), Неля Гуменюк (МТ-201), Ірина Сінчук (ММ-303), Іванна Сінчук (ММ-303), Орест Миськевич (МТ-102), Анастасія Кугай (ТСС-502), Денис Вовк (МТ-102), студенти групи МТ-403 спільно з мешканцем пансіонату Віталієм Васильовичем Замогильним.

Учасники співали пісні, танцювали, декламували вірші, дарували жителям пансіонату радість та повагу.

Кожен підопічний пансіонату, а їх є 180 осіб, отримав від студентів пакунки з солодощами та фруктами. Подарунки були куплені за рахунок благодійних коштів студентів та працівників кафедри медичної реабілітації.

Після закінчення концерту мешканці пансіонату подякували гостям за подароване маленьке свято.

Захід нікого не залишив байдужим. Усі ще раз переконалися наскільки важливо дарувати радість людям. Ми змогли висловити все, що відчуваємо: свою повагу, шану, гордість, ніжність, відданість і любов.

Проф. Ігор Мисула, cтудентка групи МТ-203  Соломія Гиз.

Віталій Замогильний під час виконання сольного номеру

Анастасія Кугай декламує поезію

Орест Миськевич під час виконання пісні

Ірина та Іванна Сінчук виконують народну пісню з Віталієм Замогильним

Загальне фото учасників заходу

Щасливі підопічні

Подарунки для мешканців пансіонату

Студенти роздають подарунки