Меню Закрити

Захисникам України студенти ТНМУ присвятили патріотичний концерт

Творчий колектив Тернопільського національного медичного університету організував культурно-виховний захід для викладачів, працівників і студентів нашого вишу.

Як зазначили ведучі на початку дійства, «цього року ми готувалися до концерту з особливим настроєм. Ми по-особливому осмислили значення цього свята. Ми розуміємо, завдяки кому можемо бути сьогодні тут,  завдяки кому ми вчимося, працюємо, проводимо час з близькими і прокидаємося кожного ранку з вірою на нашу перемогу».

Студенти підготували багато цікавих виступів, які були пронизані патріотичною тематикою. Юля Мудра виконала пісню «Ми будемо стояти», Софія Марущак декламувала власний вірш «Стукіт серця…», Соломія Лівак і Тарас Кашуба подарували чуттєвий вальс, Віталій Курінчик і Олег Гопко дуетом заспівали пісню «Тихо прийшов тихо пішов».

Свій вірш «Небосхил» прочитала Вікторія Ковальчук, представниці хореографічного осередку Творчого колективу представили танець на пісню «Незламна», Анастасія Слободян і Ліна Сорока виконали пісню «У мене немає дому», а музичний супровід їм забезпечив Олег Гопко.

Цього року відновила свою роботу театральна студія «Арт-драма». Її керівником стала колишня наша випускниця і учасниця студентського театру Мар’яна Варварук. Новий склад «Арт-драми» підготував спеціально для концерту театральну мініатюру.

Гімн ОУН-УПА «Зродились ми великої години», який в сучасний період нашої країни став військовим маршем ЗСУ, заспівали представники студентської частини хору нашого університету. Авторський вірш «Україна» декламувала студентка Софія Балюк.

Танець під пісню «Дике поле» виконали Юрій Беднарський і Володимир Білінський. З композицією «Вільні люди» виступили Тетяна Шевчук і Артем Бойцун.

Завершила цей вечір Олга Половчук піснею «Ми з України!»

Прес-секретар ТНМУ Яніна Чайківська.

Світлини автора.