Меню Закрити

У центрі симуляційного навчання ТНМУ відбувся тренінг від Україно-швейцарського проекту «Розвиток медичної освіти»

21 жовтня 2022 року відбувся міні-тренінг в центрі симуляційного навчання ТНМУ з практичною роботою над створенням і відпрацюванням клінічних сценаріїв разом з викладачами-інструкторами та викладачами університету, які безпосередньо проводять практичні заняття зі студентами з використанням симуляційних технологій. Загалом взяло участь майже 20 осіб.

Головною метою візиту було надання технічної допомоги симуляційним центрам під час роботи з використанням комунікаційного обладнання. Цей практичний воркшоп організовано в рамках Україно-швейцарського проєкту «Розвиток медичної освіти».

Від проєкту тренінг проводили ІТ-фахівці Сергій Цвілий і Дмитро Гнатюк. Від центру симуляційного навчання учасникам допомагали освоїти потрібні навички технічний фахівець Роман Гук, керівник центру Галина Цимбалюк, координатор проєкту в ТНМУ Оксана Сидоренко.

Під час цього заходу фахівці проєкту і центру симуляційного навчання перевіряли коректність роботи, доналаштовували обладнання, напрацьовували спільно з учасниками сценарії використання обладнання. Завдяки тренінгу викладачі освоїли коректне використання максимального потенціалу доступних функцій обладнання.

Учасники відпрацювали ефективність взаємодії між тренером і студентами в симуляційній кімнаті, практичні навички керування камерами, управління візуальною інформацією, практичні навички щодо візуальної подачі інформації і виведення відеоінформації в Zoom, MicrosoftTeams, YouTube тощо, з застосуванням програми OBS Studio. Також було розглянуто можливості монтування відеоматеріалу і представлення його у кімнаті для де брифінгу.

Прес-секретар ТНМУ Яніна Чайківська.

Світлини Миколи Василечка.