Меню Закрити

Випускники ТНМУ 2004 року передали на передову тепловізор

В Україні триває війна, наші захисники виконують бойові завдання в дуже складних погодних умовах. Лікарі, випускники Тернопільського національного медичного університету імені І.Горбачевського 2004 року, ініціювали збір коштів для потреб військових на передовій.

Збір коштів тривав з 7 по 29 листопада 2022 року. Було зібрано понад 90 тисяч гривень. Попередньо ретельно вивчалися потреби, пропозиції і запити від однокурсників, медиків, які працюють на фронті.

Ми пишаємось нашими однокурсниками, які в надскладних умовах працюють на передовій. Вони – наші герої! Колеги подякували за бажання їм допомогти, але відмовились від допомоги і просили купити необхідне для військових.

У нашої однокурсниці, викладачки, доцентки ТНМУ брат, наш випускник, зараз на нульовому рубежі, у найгарячішій точці на східному напрямку.

Їхня, 71 десантно-штурмова бригада, дуже потребувала тепловізора. Наші захисники обрали модель FLIR Breach PTQ Thermal Monocular.

Спільними зусиллями 1 грудня 2022 року тепловізор було доставлено на фронт.

Дякуємо лікарям, колегам, однокурсниками і всім небайдужим, хто долучився до збору коштів!

Тепловізор вже використовують на фронті, але ми не хочемо зупинятися на досягнутому, адже війна триває, потреб багато, тому продовжуємо працювати, збирати кошти.

У Тернопільському національному медичному університеті від початку війни діє волонтерський центр, долучитись до роботи центру та отримати детальнішу інформацію можна за покликом https://ua.vc.tdmu.edu.ua/home

Малими кроками наближаємо велику перемогу!

Разом- ми сила! Перемога за нами!

Інформацію від випускників ТНМУ підготувала Софія Гусак